Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισε ο δρόμος μπροστά από τα Δικαστήρια, καθυστέρησε η έναρξη της Δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού (photos-video)

Εικόνες χάους και κινητοποίηση Τροχαίας και Πυροσβεστικής το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας αγωγός νερού που έσπασε, «ξήλωσε» κυριολεκτικά ολόκληρο τμήμα πεζοδρομίου στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο. Αυτός ήταν ο λόγος να καθυστερήσει η έναρξη της σημερινής διαδικασίας στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, καθώς δεν έφτασαν εγκαίρως ο συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας, Γιάννης Πουλτσίδης και η οικογένεια του Άλκη.  

Είναι χαρακτηριστικό και στις εικόνες του ThessToday.gr, με το πεζοδρόμιο το οποίο βρίσκεται εκτοπισμένο από τον μεγάλο όγκο νερού που δεχόταν για περισσότερη από μια ώρα, έπειτα από βλάβη στον αγωγό ύδρευσης της ΕΥΑΘ. Σημειώνεται ότι πλημμύρισαν και καταστήματα στην περιοχή.

Αυτή την ώρα στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της Τροχαίας, καθώς ένα αυτοκίνητο «εγκλωβίστηκε» πάνω στις πέτρες, με τα συνεργεία να προχωρούν στην αποκατάσταση της ζημιάς.

To Top