ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: ΠΡΟΠΟτζής “έστησε” ληστεία στο κατάστημα του εξαπατώντας το συνεταίρο του

Συνέταιρος να σου πετύχει! Ένας καταστηματάρχης από τη Θεσσαλονίκη “έστησε” ληστεία στο κατάστημά του. Τελικά όπως αποδείχτηκε το μοναδικό θύμα της υπόθεσης ήταν ο έτερος ιδιοκτήτης , ο οποίος πείστηκε ότι ο συνέταιρός του δέχτηκε επίσκεψη από… ληστές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την Κυριακή 27 Μαρτίου, κατέθεσε ψευδώς τη διάπραξη ληστείας στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ενώ προέβη ο ίδιος, στην υπεξαίρεση ποσού σε βάρος του συνιδιοκτήτη του.

Ο 52χρονος τελικά συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της ψευδορκίας και της άσκοπης κινητοποίησης της Αρχής.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Σύλληψη ατόμου για Υπεξαίρεση-Ψευδορκία και Άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της ψευδορκίας και της άσκοπης κινητοποίησης της Αρχής, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 27-03-2016, κατέθεσε ψευδώς τη διάπραξη ληστείας σε κατάστημα ιδιοκτησίας του στο κέντρο της πόλης, ενώ προέβη ο ίδιος, στην υπεξαίρεση ποσού σε βάρος του συνιδιοκτήτη του”.

Όπως έγινε γνωστό ο καταστηματάρχης ήταν ιδιοκτήτης ΠΡΟΠΟ.

 

To Top