Θεσσαλονίκη: Σύμπραξη «αστέρων» για τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία Ντάνιελ

Τις μπασκετικές ικανότητες τους, άλλοι έχοντας την επαγγελματική εμπειρία και άλλοι όχι, έβαλαν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, για φιλανθρωπικό σκοπό, βετεράνοι «αστέρες» του αθλητισμού. 

Σε ανοικτά δημοτικά γήπεδα καλαθοσφαίρισης, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, ειδικότερα, μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Γιαννούλη, βρέθηκαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Αγγελος Χαριστέας, Γιάννης Μπουρούσης, Ελπίδα Τικταπανίδου (άλλοτε διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ), με παιδιά, μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές, αλλά και απλούς λάτρεις του μπάσκετ, οι οποίοι συνδύασαν τη χαρά του παιχνιδιού, με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, από την κακοκαιρία Ντάνιελ, στη Θεσσαλία.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν άμεση από όλα τα παιδιά, τον Γιάννη, τον Μπάνε, τον Αγγελο, την Ελπίδα. Χαιρόμαστε που η πρωτοβουλία μας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Οι ανάγκες για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ‘χτυπήθηκαν’ από την κακοκαιρία, είναι μεγάλες», σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιάννης Γιαννούλης.

Ένα σχεδόν γεμάτο φορτηγό από τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα, εμφιαλωμένα νερά, ήταν το αποτέλεσμα της εκδήλωσης, στη διάρκεια της οποίας δόθηκαν, επίσης, συμβολικά δώρα σε όσους αγωνίστηκαν.

To Top