Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο περιφερειακός – Τροχαίο νταλίκας με ΙΧ (photos)

Στα… κόκκινα ο περιφερειακός της Θεσσαλονίκης λόγω έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος από τροχαίο που προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μία νταλίκα συγκρούστηκε με ΙΧ κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 14:00 στο ρεύμα του περιφερειακού προς ανατολικά κοντά στο ύψος του κόμβου Πυλαίας – Πανοράματος.

Ως εκ τούτου, η νταλίκα «δίπλωσε» προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο από το ύψος εξόδου της Τούμπας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα και με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Σημειώνεται πως τραυματίστηκε οδηγός, ο οποίος διεκομίσθη στον «Άγιο Παύλο».

Δείτε εικόνες από το σημείο:

πηγή: thesstoday.gr

Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο περιφερειακός μετά από σοβαρό τροχαίο, σοβαρά τραυματίας οδηγός (video)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 6:00 τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ρεύμα προς δυτικά στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως, με αποτέλεσμα ο περιφερειακός να έχει φρακάρει.

Από τη σύγκρουση αναφέρθηκαν δύο τραυματισμοί (ο ένας οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά), με το ΕΚΑΒ να σπεύδει επί τόπου για την παραλαβή των τραυματιών, ενώ στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό ενός εξ αυτών.

Να σημειωθεί πως η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της εξόδου Τριανδρίας έως και το σημείο του ατυχήματος.

To Top