Θετικός για Άρη ο Μπουγαΐδης, έχει προτεραιότητα το εξωτερικό

Η επιστροφή του Μαυρουδή Μπουγαΐδη στον Άρη έχει «πέσει» στο μεταγραφικό τραπέζι των κίτρινων!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Δημήτρης Ηλιάδης έκανε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος εμφανίζεται μεν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής, όμως ξεκαθαρίζει πως προτεραιότητά του αποτελεί η Ευρώπη.

Να σημειωθεί πως τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον νεαρό διεθνή με την Κ20 ποδοσφαιριστή (ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη) είχε κάνει η προηγούμενη διοίκηση, λίγο μετά το φινάλε του περασμένου πρωταθλήματος, ενώ μαζί του τότε είχε μιλήσει ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος (επί Λάμπρου Σκόρδα) Γιώργος Βασβάνης. Ο τελευταίος δεν έχει κρύψει ότι εφόσον μπορεί να βοηθήσει σε κάποια θέματα τον Άρη, θα το κάνει.

Ο Μπουγαΐδης έχει ως πρώτο στόχοι να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα (είχαν ακουστεί πολλές από την Ιταλία, κυρίως η Πάρμα), μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και σίγουρα το ενδεχόμενο να παίξει στο Καμπιονάτο θα ήταν ένα ισχυρό δέλεαρ. Aξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον ο Μπουγαΐδης αγωνιστεί στο εξωτερικό ο Άρης θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό για τροφεία!

Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Παγκόσμιο Κ20 στο οποίο παίρνει μέρος ο Μπουγαΐδης στην Τουρκία.

 

 

To Top