Θετικός να παραιτηθεί από 330.000 ευρώ ο Πορτίγια, ο Αγκάνθο και η φωτό του PRESSARIS!

 O Κριστιάν Πορτίγια μπορεί να πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ με τον Άρη, αλλά είναι φανερό από τις δημόσιες εκδηλώσεις του, ότι έχει δεθεί με τους κίτρινους.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το αποδείξει και με πράξεις. Ο Άρης οφείλει (και δεν είναι ο μόνος) ένα ποσό στον Ισπανό. O Πορτίγια έχει καταθέσει στη ΦΙΦΑ και με την οποία ζητά 420.000 ευρώ. Από αυτά τα 120.000 αποτελούν τα δεδουλευμένα. Τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ την ρήτρα της «προστατευόμενης περιόδου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επαφή που είχε ο Άρης με τον Ισπανό, αυτός φέρεται θετικός να παραιτηθεί από την ρήτρα των 300.000 ευρώ, αλλά και να μειώσει κατά 25% τις απαιτήσεις του από τα δεδουλευμένα του (περίπου 30.000 ευρώ).

Συνολικά να παραιτηθεί από 330.000 ευρώ!

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Άρης θα έχει απαλλαγεί από ένα σημαντικό «αγκάθι» και ο Πορτίγια θα έχει έμπρακτα δείξει ότι έχει συναισθηματικούς δεσμούς με τους κίτρινους στα πλαίσια, πάντα, μια ποδοσφαιρικής επαγγελματικής συνεργασίας.

Αφορμή για να μιλήσουν Άρης και Πορτίγια, έδωσε η αποστολή της ελευθέρας του παίκτη στην Ισπανία για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με την Ατλέτικο Μπαλεάρες, ομάδα της 3ης κατηγορίας.

Την ίδια ώρα, ο Πορτίγια διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Νταβίντ Αγκάνθο και επικοινωνεί κυρίως μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο πρώην παίκτης του Άρη «ανέβασε» στον τοίχο του Αγκάνθο στο facebook τη φωτογραφία-μοντάζ που είχε κάνει το PRESSARIS με αφορμή τις δηλώσεις του για τον νέο τότε παίκτη των κίτρινων. «Δες τι βρήκα…» έγραψε χαρακτηριστικά, μια φωτογραφία που δείχνει μαζί τους δυο Ισπανούς.

Θυμηθείτε εδώ τι είχε πει ο Πορτίγια για τον Αγκάνθο στη συνέντευξή του στο PRESSARIS με τίτλο “Ο Πορτίγια μέσα από το PRESSARIS «συστήνει» τον Αγκάνθο στον κόσμο του Άρη!”

 

To Top