“Θετικός ο δήμος Ελευθερούπολης, περιμένουμε την αστυνομία”

Για προφορική συμφωνία με τον Δήμο Ελευθερούπολης έκανε λόγο ο πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου Χρήστος Παρασκευάς, τονίζοντας ότι ο Δήμαρχος εμφανίζεται θετικός στο να φιλοξενήσει το παιχνίδι, αρκεί να δώσει το “πράσινο φως” η αστυνομία.

Αναλυτικά όσα είπα στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την αρνητική απάντηση της Δημάρχου Καβάλας: «Είναι μια απόφαση αποδεκτή από όλους μας και προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη λύση».

Για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες: «Το παιχνίδι με τον Άρη για μας είναι μια γιορτή και θέλουμε να τον φιλοξενήσουμε στο νομό Καβάλας. Κάναμε τις ανάλογες ενέργειες ώστε να μην υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα σήμερα, δυστυχώς, όμως, όλοι μας γύρισαν την πλάτη. Δεν μας τιμάει εμάς τους Καβαλιώτες αυτό που γίνεται. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να παίξουμε με τον Άρη στο χωριό μας. Δεν θα έχουμε ποτέ ξανά αυτήν την τιμή να παίξουμε με μια τέτοια ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, θεωρήθηκε φρόνιμο το παιχνίδι να γίνει σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο, έτσι ώστε να παιχθεί και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το αν υπάρχει εναλλακτική λύση στο τραπέζι : «Σε συζήτησή μου με τον Δήμαρχο Ελευθερούπολης τον κ. Αναστασιάδη, εκφράστηκε η σκέψη σαν λύση να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της Ελευθερούπολης. Από πλευράς δήμου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και περιμένουμε, πλέον, την έγκριση της αστυνομίας».

To Top