ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικός ο Μαουρίσιο, χάνει Άρη! Παραδέχθηκε ότι ήθελε να φύγει

Την επιθυμία του για μια αλλαγή στην καριέρα του παραδέχθηκε ο Μαουρίσιο, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τον Παναθηναϊκό. 

Θέση για το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί και την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού για την παραχώρησή του στην ομάδα από το Κατάρ πήρε ο Μαουρίσιο με ανάρτησή του στο Instagram, παραδεχόμενος ότι όντως ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα του.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που παραμένει παίκτης του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να δίνει το 100% για την ομάδα του, όπως κάνει μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε ότι διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό κι ως εκ τούτου θα απέχει από τις άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Άρη.

Το μήνυμά του στο Instagram:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την επιθυμία μου για μία αλλαγή, όμως η ομάδα αποφάσισε να μην με αφήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα όπως έκανα πάντα. Είμαι επαγγελματίας. Περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Τα αποτελέσματα για τον κορωνοϊό ήταν θετικό και μέχρι να βγω αρνητικός, θα δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».

To Top