ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θετικός ο Σιμεόνε για Τσέλσι, στα 20 εκατ. ευρώ η ρήτρα

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγο Σιμεόνε είναι ανοικτός στο να αναλάβει την Τσέλσι το καλοκαίρι. 

Τσέλσι έχει μπει στη μετά-Μουρίνιο εποχή με τους «Μπλε» να αναζητούν τη δεδομένη χρονική στιγμή τον προσωρινό αντικαταστάτη του Πορτογάλου ως το τέλος της σεζόν.

Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Γκους Χίντινκ, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές, ωστόσο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς κοιτάζει και τις επόμενες κινήσεις του που θα αφορούν τον τεχνικό που θα αναλάβει από το καλοκαίρι και μετά τα ηνία στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Από την πρώτη στιγμή το όνομα του τεχνικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγο Σιμεόνε ήταν πολύ ψηλά στη λίστα και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail ο Αργεντινός προπονητής δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει την Τσέλσι.

Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν μιλάει αγγλικά, δεν τον αποθαρρύνει από την προοπτική του να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Τσέλσι το καλοκαίρι.

Για να συμβεί πάντως αυτό ο Αμπράμοβιτς θα πρέπει να βάλει για ακόμα μία φορά πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη καθώς η ρήτρα της αποδέσμευσης του Σιμεόνε από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανέρχεται στο ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Εικάζεται πάντως ότι σε περίπτωση που η Τσέλσι προσεγγίσει τον Σιμεόνε, ο τελευταίος θα ζητήσει να έχει τον απόλυτο λόγο στις μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν για να πει το τελικό «ναι».

To Top