Θετικός σε επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Το καλοκαίρι του 2022, το θέμα της παραμονής του πέρασε από… σαράντα κύματα, λόγω των υψηλών απαιτήσεών του, μέχρι να συμφωνήσει εντέλει για την υπογραφή νέου συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2024, με ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο του 2023.

Αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ (περί ου ο λόγος) είναι εντελώς διαφορετικά κι όπως όλα δείχνουν θα «δέσει» το μέλλον του με τους «μπλαουγκράνα» πολύ πιο εύκολα και κυρίως πολύ πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «El Mundo Deportivo» ο διεθνής Γάλλος εξτρέμ (που ταλαιπωρείται απ’ τις αρχές Φεβρουαρίου με τραυματισμό) έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» στους εκπροσώπους του για να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο (έως το 2026 ή το 2027), συνεχίζοντας στη Βαρκελώνη και τα επόμενα χρόνια.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με την «Μπάρτσα» να δεσμεύεται πως θα αναβαθμίσει τις αποδοχές του, μόλις σταθεροποιηθεί το οικονομικό status του κλαμπ. Ο Ντεμπελέ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα απ’ το 2017, μετρώντας έως τώρα 178 συμμετοχές, 40 γκολ και 41 ασίστ.

To Top