«Θετικό για Γιαννιώτα, αρνητικό για Γιακούποβιτς»

Για την εμφάνιση του Άρη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τις αλλαγές που έγιναν, αλλά και για το έπος της Περούτζια, μίλησε ο πρόεδρος των βετεράνων της ομάδας Γιάννης Βένος.
 
«Από την προετοιμασία, στόχος είναι ένα καλό ξεκίνημα που θα κρατάει την ομάδα μέσα στους στόχους της από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό δεν έγινε, και γι’ αυτό φταίει ο κακός προγραμματισμός που έγινε από την αρχή. Όλα συνδέονται μεταξύ του και τίποτα δεν έχει πάει καλά μέχρι στιγμής» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα 98.7».
 
Για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό είπε: «Ακόμη μία φορά ο Άρης έδειξε ένα κακό πρόσωπο και αναρωτιέμαι τι φιλοδοξίες μπορεί να έχει αυτή η ομάδα; Μόλις στο 7’ έχανε με 0-1. Στη συνέχεια δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, παρά μόνο όταν ο Ολυμπιακός έριξε την απόδοσή του θεωρώντας πως το ματς έχει τελειώσει. Ο Άρης δεν είχε τίποτα να χάσει και πέτυχε το γκολ ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς βλέπουμε το ίδιο… έργο. Ως τώρα δεν βγαίνει τίποτα και μοιραία υπάρχει απογοήτευση και στεναχώρια στον κόσμο. Στο παιχνίδι έγιναν επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς που νομίζω είναι δίκοπο μαχαίρι. Για παράδειγμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έβγαλε τον Βελλίδη από την ενδεκάδα που μέχρι τώρα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ο Γιακούποβιτς έδειξε ότι ήταν ανέτοιμος και θεωρώ πως έπρεπε να μπει σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να πάρει ψυχολογία και όχι σε αυτό του Σαββάτου που έκαιγε. Ευχάριστη έκπληξη νομίζω ήταν ο Γιαννιώτας και πρέπει να δοθούν και άλλες ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά».

 

Τέλος αναφέρθηκε και στην επέτειο του «έπους» της Περούτζια το οποίο έγινε σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια.«Σίγουρα ήταν μια μεγάλη στιγμή. Μετά το παιχνίδι μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο 10.000 φίλαθλοι. Είχαμε μείνει με ανοιχτό το στόμα. Σίγουρα είναι μια αξέχαστη στιγμή για εμάς. Ήταν μια πολύ μεγάλη ομάδα εκείνη. Με παίκτες που ήταν 7-8 χρόνια μαζί, ξεκίνησαν και τελείωσαν μαζί την καριέρα τους. Ήταν μια ομάδα που με όπλο την ομοιογένεια, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και είχε την τύχη να δουλέψει σε σπουδαίους τεχνικούς» είπε ο Γιάννης Βένος.

To Top