Θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή στο ματς με τη Γεωργία

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» στην Τιφλίδα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η επίσημη αγαπημένη κράτησε το μηδέν για 120 λεπτά αλλά ταυτόχρονα έμεινε «άσφαιρη» κόντρα στον Κβαρατσκέλια και την… παρέα του κι έτσι η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η ομάδα του Πογέτ αποδείχτηκε πιο άστοχη καθώς Μπακασέτας και Γιακουμάκης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «γαλανόλευκοι» να απουσιάζουν από ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» στην Τιφλίδα.

Το διάστημα που μεσολαβεί όμως, από τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου δείγματος, δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Απλά ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά μπαίνει σε μία σιωπηρή τιμωρία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που θα ενημερωθεί η ομάδα του και η ομοσπονδία.

Άρα, θα μπορούσε να πει κανείς πως όσοι παίξουν στα παιχνίδια των ομάδων τους το σαββατοκύριακο, βγαίνουν από την λίστα των υποψηφίων. Μόνο που για να μπορέσουμε να υποθέσουμε κάτι, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχει ενημερωθεί επίσημα και η ομάδα του συγκεκριμένου παίκτη.

 

To Top