Θετικό… ξεμούδιασμα για την Εθνική, 2-0 την Νέα Ζηλανδία (video)

H Eθνική μας επικράτησε εύκολα της Νέας Ζηλανδίας στο φιλικό της Ριζούπολης (2-0), στην… πρόβα τζενεράλε εν όψει Γαλλίας.
Καλή εμφάνιση και νίκη για την Εθνική μας ομάδα στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη. Με γκολ των Κωνσταντέλια και Γιακουμάκη, η γαλανόλευκη επικράτησε 2-0 σε ένα ματς που ουσιαστικά αποτέλεσε μια καλή προπόνηση πριν το τελευταίο ματς του Β’ ομίλου την Τρίτη (21:45) κόντρα στη Γαλλία, το οποίο αντίστοιχα θα κλείσει τις υποχρεώσεις της ομάδας μας στο γκρουπ και θα τη βάλει σε… mood μπαράζ.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με τους «τρικολόρ» σε αυτό, όλα δείχνουν ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σιγά σιγά αρχίζει και σκέφτεται τα δύο ματς του Μαρτίου, κόντρα στο Καζακστάν και τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο, τα οποία θα κρίνουν και το αν θα επιστρέψει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με τους Νεοζηλανδούς -το πρώτο στην ιστορία των δύο ομάδων- δεν μπορεί να αποτελέσει… σοβαρό κριτήριο για το αν είναι έτοιμη για την πρόκληση αυτή, αφού άλλωστε ο Μάρτης ακόμη απέχει αρκετά, ωστόσο η Εθνική μας έδειξε και πάλι ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στο διάστημα που τουλάχιστον είχε ρυθμό και… κουράγια.

 

To Top