ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικό πρόσημο στο ντεμπούτο του Ετέμπο – Πάρντιου: “Θα τον… αγαπήσετε”

Ο Πίτερ Ετέμπο αγωνίστηκε χθες με τη φανέλα του Άρη βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό. Κάλλιο αργά…

Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος θα κληθεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στον χώρο του κέντρου και χθες έκανε μια καλή αρχή. “Το αρχικό σχέδιο ήταν να αγωνιστεί για κάποια λεπτά, όχι ολόκληρο 90λεπτο, όμως έμεινε μέχρι το τέλος για να κρατήσουμε στην άμυνα. Θα τον αγαπήσετε, προσδίδει σιγουριά και ακόμα δεν είναι στο 100%. Θα προσθέσει πολλά από τα στοιχεία που μας λείπουν.” είπε χαρακτηριστικά χθες ο Άλαν Πάρντιου.

Είναι γεγονός ότι κινήθηκε σε καλά επίπεδα, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα. Προσπάθησε να καλύψει τα κακώς κείμενα στον χώρο του κέντρου ως αμυντικός χαφ έτρεξε αρκετά και είχε επεμβάσεις ανασταλτικά. Μάλιστα, για ελάχιστα… χιλιοστά θα μπορούσε να είχε βγάλει μια πολύ μεγάλη ασίστ στον Καμάτσο στο πρώτο μέρος, όμως η φάση ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Ο χρόνος σίγουρα αποτελεί σύμμαχο για τον Ετέμπο, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν πάντα την προοπτική να δουν έναν παίκτη που θα “συμμαζέψει” τον χώρο του κέντρου.

Κι όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες παρουσίας στην ομάδα, με τον Ετέμπο να μην… γνωρίζει (ίσως…) τα ονόματα των συμπαικτών του. Προερχόμενος από μια αγωνιστική αποχή, ο χρόνος και τα παιχνίδια λογικά θα του δώσουν ρυθμό. Αναμονή λοιπόν…

To Top