Θετικό το κλίμα, αλλά “ανοιχτό” για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό – Τι αναφέρει η “ατζέντα” του Άρη

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το αν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρά την μόλις λίγων ωρών παρουσία στη Θεσσαλονίκη του, θα μπορέσει να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Άρη, μετά το σχετικό αίτημα των κίτρινων, με επιστολή που στάλθηκε την περασμένη βδομάδα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης και θα αναχωρήσει το βράδυ, μετά την ομιλία του στη ΔΕΘ. Προηγουμένως, αναμένεται να επιθεωρήσει ένα έργο στην Πιερία (Πλαταμώνας) και μέσα σε αυτό το “σφιχτό” πρόγραμμα γίνεται προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Σύμφωνα με τα όσα “εισπράττουν” οι παράγοντες του Άρη, μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους ανθρώπους του πρωθυπουργικού γραφείου, υπάρχει θετικό κλίμα για τη συνάντηση, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά.

Στην κιτρινόμαυρη ατζέντα τρία είναι τα βασικά θέματα.

1. Η ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση σε ότι αφορά τη βιωσιμότητα του Άρη, με την… υπενθύμιση της μεγάλης ιστορίας, των χιλιάδων οπαδών που τον υποστηρίζουν και του brand name των κίτρινων. Η άποψη άλλωστε, ότι στο θέμα επενδυτή, η πολιτεία θα πρέπει να δείξει (και αυτή…) τα ανάλογα αντανακλαστικά είναι μια από αυτές που κυριαρχεί.

2. Το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ, με ενδεχόμενη επιμήκυνση της αποπληρωμής τους, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα επιβίωσης των κίτρινων στη Football League.

3. Μια ρεαλιστική στα πλαίσια της νομιμότητας πάντα, ρύθμιση του θέματος των χρεών του ΑΣ Άρης.

To Top