“Θηρίο στο κλουβί” ο Τάτος! “Είμαι έτοιμος, θα δώσω το 100% για τους στόχους μας” είπε στο PRESSARIS!

Ο Ανδρέας Τάτος βρίσκεται από την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Αφού έκανε ατομική προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης πριν από το φιλικό με τον ΠΑΣ, βρέθηκε στην θύρα 7 των επισήμων, και είχε το παιχνίδι.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Φανερά ευδιάθετος, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα σε παιδιά και φίλους του Άρη, ενώ διαβεβαίωνε στον κόσμο των κιτρίνων ότι θα κάνει τα πάντα για να τους ανταποδώσει την θέρμη υποδοχή.

Μάλιστα έκανε και μια μίνι τοποθέτηση στο PRESSARIS στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

Αρχικά ανέφερε: “Σήμερα μπήκα κανονικά στις προπονήσεις, και ελπίζω το γρηγορότερο δυνατό να εγκλιματιστεί πλήρως. Θεωρώ ότι το διάστημα θα είναι μικρό, καθώς και τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω, αλλά και από φυσικής κατάστασης είμαι σε καλό επίπεδο.”

Και στη συνέχεια υπογράμμισε:  “Θέλω να πιστεύω ότι ο προπονητής μου θα με χρησιμοποιήσει στο επόμενο φιλικό της ομάδας με την Βέροια (τη Δευτέρα 5 Αυγούστου) όπου θα κάνω το ντεμπούτο μου για την νέα χρόνια”.

Κλείνοντας είπε: ” Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ομαλά, δεν θέλουμε με τίποτα να επαναληφθεί ο περσινός εφιάλτης και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.”

To Top