ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Θηρίο στο κλουβί! Σε πολύ καλή κατάσταση ο Γκάμα! Τι έδειξε η εξέταση του Πανταζή

Ακριβώς δύο μήνες από την ημέρα που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστού, που υπέστη στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και εξετάστηκε και από τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Πορτογάλος έφτασε από την πατρίδα του και χθες βρέθηκε βρεθεί με τον γιατρό του Αρη, προκειμένου να δουν από κοινού την πορεία της αποθεραπείας του και να εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει σταδιακά σε δράση.

Όπως διαπιστώθηκε, η κατάσταση του είναι πολύ καλή, η εγχείριση ήταν απόλυτα πετυχημένη και όλα εξελίσσονται βάσει προγράμματος.

Φυσικά σε ένα τέτοιο τραυματισμό, εκτός από την κλινική εικόνα, μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Όπως φάνηκε στο τετ α τετ του Πορτογάλου με τον γιατρό του Άρη, ο Γκάμα έχει και καλή ψυχολογία και πείσμα να επιστρέψει στη δράση, όταν θα είναι 100% έτοιμος. Κατά την περίοδο της προετοιμασίας θα ακολουθήσει ατομικό-ειδικό πρόγραμμα και η τελική εικόνα θα υπάρχει πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, για τον βαθμό ετοιμότητας του.

Ο Μπρούνο Γκάμα θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα επιστρέψει πάλι στην Πορτογαλία μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

To Top