ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θλίψη για τον θάνατο του Στράτου Κωσταλά – Το αντίο της ΚΑΕ Άρης

Φτωχότερο έγινε το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο επί σειρά ετών μάνατζερ ομάδων, ανάμεσα σε αυτές και του Άρη Στράτος Κωσταλάς.

Την δεκαετία του ’90 είχε διατελέσει μάνατζερ σε ομάδες της Basket League όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, ο Άρης και ο Ηρακλής ενώ τα τελευταία χρόνια «υπηρέτησε» το μπάσκετ γυναικών στη Ρωσία.

Υπήρξε GM στην Ντινάμο Μόσχας και στην Σπαρτάκ Μόσχας Περιχώρων με την οποία πανηγύρισε ουκ ολίγους ευρωπαϊκούς τίτλους. Μάλιστα ήταν και ανιψιός του Γιάννη Κωσταλά, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από ενάμιση μήνα. Ένας ακόμη άνθρωπος που αγάπησε και «υπηρέτησε» το μπάσκετ.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης εκφράζει την θλίψη της.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Ο εκλιπών είχε μεγάλη προσφορά, τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Διετέλεσε γενικός διευθυντής της ΚΑΕ (τότε ΤΑΚ) ΑΡΗΣ την αγωνιστική περίοδο 1992-93, όταν η ομάδα μας κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, στο Τορίνο (Κύπελλο Κυπελλούχων).

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Κωσταλά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”.

To Top