Θλίψη στη Γουέστ Χαμ: Έμεινε παράλυτος ο «ήρωας» στα επεισόδια με τους χούλιγκαν της Άλκμααρ

Τεράστια είναι η στεναχώρια που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον οργανισμό της Γουέστ Χαμ. Ο γνωστός φίλος της ομάδας, Κρις Νολ, ο οποίος είχε γίνει «ήρωας» στα επεισόδια με τους χούλιγκαν της Αλκμάαρ στην Ολλανδία, υπέστη εγκεφαλικό στη δουλειά του και έμεινε παράλυτος.

Ο Knollsy, όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί των «σφυριών», τον περασμένο Μάιο είχε τεθεί αντιμέτωπος με τους Ολλανδούς χούλιγκαν και ενώ ήταν μόνος του δεν είχε φοβηθεί, προστατεύοντας τις οικογένειες που ήταν στο συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει σύμβολο για τον κόσμο της Γουέστ Χαμ.

Η άσχημη είδηση για την υγεία του προκάλεσε μεγάλη θλίψη, με τους Άγγλους να συγκεντρώνουν το ποσό των 13.000 λιρών, ενώ χρειάζονται άλλες 50.000 για την αγορά του εξοπλισμού που απαιτείται, όπως επίσης και για την παροχή οικονομικής βοήθειας στην οικογένειά του.

Ανακοίνωση για τον Κρις Νολ εξέδωσαν και οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι αναφέρουν: «Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την ηρωική του πράξη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Γουέστ Χαμ εναντίον της Αλκμάαρ. Ο μυστηριώδης θρύλος με την πράσινη μπλούζα βρέθηκε σε μια κατάσταση που άλλαξε τη ζωή του.

Ενώ εργαζόταν, υπέστη εγκεφαλικό. Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά λέμε ότι αυτός ο σπουδαίος, δυνατός άνδρας είναι τώρα παράλυτος στη δεξιά πλευρά του σώματός του και αυτό έχει επηρεάσει δραστικά την ομιλία του. Οι γιατροί είναι βέβαιοι ότι με τη σωστή φροντίδα και υποστήριξη θα ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να πάρει μήνες ή και χρόνια.

Οι οπαδοί της Αλκμάαρ έσπασαν έναν φράχτη και ξεκίνησαν βάναυση επίθεση σε μια μικρή ομάδα οικογενειών των παικτών και οπαδών της Γουέστ Χαμ. Ο οπαδός ποτέ δεν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω και κράτησε την επίθεση σχεδόν μόνος του».

To Top