ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θλιβερά επεισόδια οπαδών και τραυματίες σε αγώνα Α1 Γυναικών

Σοβαρά επεισόδια εντός κι εκτός του κλειστού της οδού Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη έγιναν μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα για την Α1 Γυναικών!

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr: “Η τυφλή οπαδική βία βρήκε πεδίο δράσης ακόμη και σε έναν υπεράνω υποψίας αγώνα της Α1 Γυναικών.

Οπαδοί του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν άγρια εκτός, αλλά και εντός του κλειστού της οδού Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη, πριν τον αγώνα των δύο ομάδων, που ήταν προγραμματισμένος για τις 12:30.

Μια ομάδα περίπου 100 οπαδών των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις περίπου 15 λεπτά πριν το τζάμπολ και μετά από «κόντρες» με τους οπαδούς του Πανιωνίου που δεν είδαν με καλό μάτι την παρουσία τους, αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Τότε ξέσπασε «κόλαση» με συμπλοκές σώμα με σώμα στις κερκίδες και εν συνεχεία έξω από το γήπεδο με λοστούς, καδρόνια και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως υπήρξαν τραυματισμοί οπαδών (όχι… αμάχων) με την ολιγάριθμη δύναμη της αστυνομίας να επιβάλει την τάξη με καθυστέρηση.

Ο αγώνας άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση (περίπου μιας ώρας), αλλά με το κοινό και τις αποστολές των δύο ομάδων σε σοκ από όσα προηγήθηκαν”.

To Top