Θοεδωρίδης κατά Αλαφούζου, Ντέμη και ΜΜΕ

Με το καλημέρα του 2013 ο Σάββας Θεοδωρίδης θέλησε να στείλει μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως κάνουν «πόλεμο» στον Ολυμπιακό, καλώντας μάλιστα την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος να παρέμβει και να διαπιστώσει από πού προέρχονται τα σχόλια που γράφονται από τους αναγνώστες συγκεκριμένων sites κάτω από τα άρθρα…

Στη δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξαπολύει επίθεση στα Μέσα που διευθύνει ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και Μέσα – που σύμφωνα με τον ίδιο – ελέγχονται σε έναν βαθμό από τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Με αφορμή την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, θέλω να στείλω ένα σαφές μήνυμα προς τους φιλάθλους μας αλλά και προς κάποια ΜΜΕ που παίζουν εδώ και αρκετό καιρό, ύποπτο ρόλο σε σχέση με τον Ολυμπιακό αλλά και με το ποδόσφαιρο συνολικά.

Οι φίλαθλοι μας να είναι σίγουροι ότι ο Πρόεδρος μας, η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν και τη νέα χρονιά τον καλύτερο τους εαυτό!

Θα το ξαναπώ για να μην ξεχαστεί κανείς: Τίποτα δεν έχει τελειώσει στο Πρωτάθλημα και μας περιμένουν ακόμα 15 δύσκολα παιχνίδια! Θέλουμε να σταθείτε όλοι δίπλα στην ομάδα. Να γεμίζουμε το γήπεδο μας και να πανηγυρίζουμε νίκες. Η εμπιστοσύνη όλων στο ρόστερ είναι τεράστια.

Και γι αυτό ενοχλούμαι πολύ, όταν διαβάζω ξανά και ξανά ονόματα ποδοσφαιριστών που ουδέποτε απασχόλησαν τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που η θέση της ΠΑΕ είναι κρυστάλλινη και ξεκάθαρη σχετικά με τις μεταγραφές, τα σενάρια από εδώ και εμπρός θα θεωρούνται ως προσπάθειες να γίνει κακό στην ομάδα μας.

Και κάτι ακόμα για τα ΜΜΕ. Οι φίλαθλοι μας πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ. Βλέπετε υπάρχουν και κάποιες ιστοσελίδες που συστηματικά προσπαθούν να κάνουν ζημιά στην ομάδα. Το παράδειγμα του ομίλου Gazzetta.gr, Leoforos.gr και Sportdog.gr είναι χαρακτηριστικό! Όπως φυσικά και το ανεπανάληπτο για τα ελληνικά χρονικά ξεγύμνωμα κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ αλλά και το ΣΚΑΙ.gr!

Καθημερινά, αυτά τα ΜΜΕ και όχι μόνο, προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας. Και επειδή πληροφορούμαι ότι τις τύχες του ομίλου (ειδικά της ιστοσελίδας gazzetta.gr αλλά και των αδερφών σάιτ) έχει πλέον σε επίπεδο μάνατζμεντ τουλάχιστον ο κ.Ντέμης Νικολαίδης και οι φίλοι του, θέλω να τονίσω το εξής: Καταλαβαίνουμε την πρασινοκίτρινη στόχευση και πολιτική των ιστοσελίδων τους αλλά δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν κακό στην ομάδα μας και το ποδόσφαιρο, φορώντας μάλιστα… μανδύα αντικειμενικότητας…

Δεν μπορεί δυο αποτυχημένοι ποδοσφαιρικά παράγοντες, όπως ο κ. Νικολαίδης και ο κ. Αλαφούζος, να χτυπάνε το σώμα του ποδοσφαίρου επειδή αποφάσισαν να κάνουν κακή χρήση των media τα οποία ελέγχουν.

Η λέξη που επιβάλλει η εποχή είναι η λέξη «διαφάνεια». Καλό είναι να δούμε ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτές τις ιστοσελίδες και αν έχει σχέση, η πολεμική που γίνεται συστηματικά στον Ολυμπιακό, με τηλεοπτικά συμφέροντα και συμμαχίες καναλιών. Μήπως θα πρέπει να δούμε και το ρόλο του κ. Οντόνι, ιδιοκτήτη των ηλεκτρονικών αυτών ιστοσελίδων, του οποίου το παρελθόν και η διαδρομή στα ΜΜΕ αλλά και το παρόν του είναι γνωστά σε όλους; Άλλωστε ο κ. Οντόνι παραμένει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Eπίσης, οι φίλαθλοι μας, πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην εκτεθούν στο δηλητήριο των «αθώων» σχολίων κάτω από άρθρα και ρεπορτάζ στις ιστοσελίδες. Δήθεν αναγνώστες των ιστοσελίδων γράφουν ότι τους λένε οι εντολείς τους.

Και επειδή η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα, είναι πλέον γνωστό, το ποιοι είναι αυτοί οι… δήθεν «φίλαθλοι» που συκοφαντούν και υβρίζουν, έχοντας δέκα και δεκαπέντε διαφορετικά ονόματα χρήστη ο καθένας! Μήπως ήρθε η στιγμή να ασχοληθεί με αυτές τις χυδαιότητες και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που κάνει στη χώρα μας εξαιρετική δουλειά;

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε για αθλητικές ιστοσελίδες μιλάμε. Για ποδοσφαιρικές ιστοσελίδες. Με ποια λογική προσπαθούν με τόση λύσσα να κάνουν κακό σε αυτό που θα έπρεπε να προβάλλουν;

Εύχομαι από ψυχής καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους

Σάββας Θεοδωρίδης».

To Top