Θρίαμβος και στη Γερμανία για τη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έκανε το χρέος της και νίκησε ξανά τη Φράιμπουργκ, με 2-0 αυτήν τη φορά στη Γερμανία, με συνέπεια να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League.

Η Γιουβέντους είχε το ισχνό προβάδισμα του Τορίνο, όμως η διαφορά των δύο ομάδων στην Ιταλία ήταν πραγματική, όπως συνέβη και στο δεύτερο παιχνίδι στη Γερμανία και γι’ αυτό πήρε νέα νίκη με 2-0 επί της Φράιμπουργκ και συνάμα την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Οι “μπιανκονέρι” μπήκαν ξανά επιθετικά και έψαξαν το γκολ που θα καθάριζε εν πολλοίς την υπόθεση πρόκριση. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ μπορεί να παίξει καλή άμυνα, όμως η ταυτόχρονη παρουσία των Ντούσαν Βλάχοβιτς και Μόις Κιν προκάλεσε αρκετά προβλήματα.

Μία συνεργασία τους στα μέσα του 1ου μέρους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε για οριακό οφσάιντ. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν προδιαγεγραμμένο να σκοράρει όμως, κάτι που έκανε με πέναλτι που κέρδισε ο Φεντερίκο Γκάτι, μαζί με την αποβολή του Μάνουελ Γκούλντε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι στο 45′. Το 1-0 από τη βούλα του πέναλτι ήταν γεγονός και πλέον οι Γερμανοί χρειάζονταν την ανατροπή τουλάχιστον για την παράταση.

Η Γιουβέντους παραχώρησε κάποια μέτρα, όμως οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τρόπο να απειλήσουν την εστία του Βόιτσιεχ Σέσνι. Οι Ιταλοί ήταν πιο επικίνδυνοι ακόμα και σε αυτό το ημίχρονο, είχαν δοκάρι και στις καθυστερήσεις βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Φεντερίκο Κιέζα.

To Top