Θρίαμβος της Λίβερπουλ στο “Όλντ Τράφορντ” με τρία πέναλτι

Στα 11 βήματα έστησε η Λίβερπουλ τη Μαν. Γιουνάιτεντ! Με… 2/3 πέναλτι του Τζέραρντ, οι «κόκκινοι» διέσυραν τη μεγάλη αντίπαλο (3-0) και την έστειλαν με διαλυμένη ψυχολογία στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Η μέρα που η Λίβερπουλ θα διέσυρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σπίτι της δεν ήταν παράλογο να φτάσει κάποτε. Η μέρα όμως που το κάνει κερδίζοντας τρία πέναλτι (!) μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» είναι σοβαρό δείγμα… συντέλειας!

Χωρίς καν να χρειαστούν την τρίτη εκτέλεση του Τζέραρντ (η οποία είναι και η μόνη για την οποία υπάρχουν αμφιβολίες αν προήλθε από σωστό σφύριγμα) οι «κόκκινοι» διέλυσαν 3-0 τη μεγάλη τους αντίπαλο.

Έστω κι αν εκείνη πλήρωσε πολύ ακριβά μια ανοησία του Ράφαελ (στην πρώτη παράβαση όπου έκανε χέρι στο 34’) και την… αγαρμποσύνη του Τζόουνς (που γκρέμισε τον Άλεν στο 47’).

Σημασία έχει ότι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έφτασε σε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο -που δεν θα μπορούσε να υπογράψει άλλος απ’ τον Σουάρες, με το 25ο τέρμα του στο 84’.

Κι ότι ενώ η ίδια πάει φουλ για πρωτάθλημα (εκμεταλλευόμενη την ήττα της Τσέλσι και πλησιάζοντας στους τέσσερις πόντους με παιχνίδι λιγότερο), οι πρωταθλητές πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία… για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Champions League την Τετάρτη.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μόγιες): Ντε Χέα, Ράφαελ, Βίντιτς, Τζόουνς, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί (76` Κλέβερλι), Μάτα (87` Φέρντιναντ), Ρούνεϊ, Γιανουζάι (76` Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι.

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Φλάναγκαν, Χέντερσον, Τζέραρντ (87` Λούκας), Άλεν, Στάριτζ (92` Άσπας), Σουάρες, Στέρλινγκ (72` Κουτίνιο).πηγή: sportfm.gr

To Top