Θρίαμβος της «Μπάρτσα» μέσα στη Μαδρίτη! (1-3)

Στα «μπλαουγκράνα» βάφτηκε το «el clasico», που βρήκε θριαμβεύτρια την Μπαρτσελόνα με 1-3 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αφού σε διαφορετική περίπτωση η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτούσε ξεκάθαρο πλεονέκτημα για τον τίτλο.

Οι Μαδριλένοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ μόλις 22 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα με τον Μπενζεμά, έπειτα από τεράστιο λάθος του Βαλντές, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους, που ισοφάρισαν με τον Αλέξις Σάντσες στο 30′ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μέσι και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο β’ ημίχρονο: Ο Τσάβι έδωσε στο 53′ προβάδισμα στους Καταλανούς με σουτ που κόντραρε πάνω στον Μαρσέλο και άλλαξε πορεία, ενώ το τελικό 1-3 έγραψε ο Σεσκ Φάμπρεγας με κεφαλιά στο 66′, αξιοποιώντας την σέντρα του Ντάνι Άλβες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μαδριλένοι προέρχονταν από σερί 14 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο απέτυχαν για άλλη μια φορά να κερδίσουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος παραμένει αήττητος μέσα στο «Μπερναμπέου».

Αυτή τη φορά, πάντως, έλειψαν οι εντάσεις των προηγούμενων αναμετρήσεων και μάλιστα ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στον δεύτερο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος χειρουργήθηκε πρόσφατα για αφαίρεση όγκου, ενώ πριν από 3-4 μήνες ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κοντέψει να του… βγάλει το μάτι!

Έπειτα από το θρίαμβο της «Μπάρτσα», οι δύο μεγάλες αντίπαλοι είναι ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με τη Ρεάλ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top