Θρίαμβος των γυναικών κόντρα στο Ωραιοκάστρο (3-1)!

Κορυφή «έπιασε» ο Άρης στον 3ο όμιλο της Α2 γυναικών, χάρη στο θρίαμβό του επί του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου με 3-1 σετ (25-22, 25-21, 22-25, 26-24) στο κλειστό του «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, που δεν είχε χάσει ούτε βαθμό μέχρι σήμερα, οι παίκτριες του Πασχάλη Φούσκα έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλες δυνατότητες και πήραν το «τρίποντο», με συνέπεια να φτάσουν την ομάδα του Ωραιοκάστρου στην 1η θέση της κατάταξης, με 15 βαθμούς.

Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο ο Άρης είχε πολλά και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, η απόδοση της ομάδας ήταν τέτοια που… νίκησε όλες τις αντιξοότητες στα δύο πρώτα σετ. Οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοσή τους και μείωσαν σε 2-1 σετ, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στις «κίτρινες». Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατά το τέταρτο σετ, το οποίο είχε πολλές διακυμάνσεις, στο τέλος κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν μια «καθαρή» νίκη που ενισχύει τις φιλοδοξίες τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-22, 25-21, 22-25, 26-24.

Η σύνθεση του Άρη: Αποστολίδου, Πασσιά, Συμεωνίδου -λ, Ωρολογοπούλου, Παντζαρτζίδου, Πέτρου, Καλανταρίδου, Αναγνωστοπούλου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top