Θρίλερ για την απόφαση της αδειοδότησης!

Συνεχίζεται η αναμονή από τον Άρη μετά την δεύτερη που δόθηκε για την υπόθεση της αδειοδότησης. Το… θρίλερ κορυφώνεται, μαζί με την αγωνία της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Παραμένει η αισιοδοξία για… χάπι εντ από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα διίστανται σε ότι αφορά το πότε θα βγει η απόφαση. Η αρχική αίσθηση ήταν ότι θα υπάρχει απόφαση μέχρι τα μεσάνυχτα.

Την τελευταία ώρα υπάρχει η άποψη ότι η απόφαση μετατίθεται για το πρωί της Πέμπτης. Κάθε λεπτό που περνάει παρατείνει την αγωνία των φιλάθλων του Άρη.

Την ίδια ώρα ενισχύονται οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι το θέμα του Σηφάκη αποτελεί ένα «αγκάθι», το οποίο όπως όλα δείχνουν πάντως, θα ξεπεραστεί τελικά, από τη στιγμή που πρόκειται για οφειλή μέσα στο 2012, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αδειοδότηση.

 Σας θυμίζουμε όσα προηγήθηκαν νωρίτερα:

Οι κίτρινοι παρουσίασαν έναν επαρκή φάκελο στους δυο άξονες, οι οποίοι είναι λίγο πολύ γνωστοί: προσφυγές και πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά το θέμα των προσφυγών οι άνθρωποι του Αρη προσκόμισαν τα παραστατικά των καταθέσεων που έγιναν στους Φατί, Ντίκο (το ίδιο έγινε και με τον Σανκαρέ), προκειμένου να κλείσει το μέτωπο αυτό. Άλλωστε, οι προσφυγές των ποδοσφαιριστών αυτών δεν εκδικάστηκαν μετά την διευθέτηση του θέματος.
Σε ότι αφορά το πλάνο βιωσιμότητας, οι κίτρινοι προσπάθησαν να αποδείξουν ότι είναι ισχυρό και αποτελεσματικό…

Από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης και ο υπεύθυνος λογιστηρίου Μπάμπης Κωτσιόπουλος. Σε ότι αφορά το πλάνο παρουσίασαν:

1. Έ κθεση από ορκωτή λογιστή για την κατάσταση της ομάδας.

2. Προσδοκώμενα έσοδα της επόμενης χρονιάς.

3. Προσδοκώμενα έσοδα από τα διαρκείας με νέα χαμηλής και δελεαστικής τιμής αξία.

4. Την δανειακή σύμβαση του Θανάση Αθανασιάδη με τον Φερνάντο Πλα από την οποία θα εισρεύσουν άμεσα χρήματα.

Οι άνθρωποι του Άρη παρουσίασαν τα στοιχεία και περιμένουν την απόφαση. Πριν από λίγο εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την συνολική προσπάθεια και η κίτρινη ΠΑΕ θα πάρει την αδειοδότηση…

Η απόφαση αναμένεται αργά το βράδυ. H Ομοσπονδία πρέπει μέχρι την Παρασκευή να δηλώσεις τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως…

 

 

 

 

To Top