Θρίλερ με οδηγό ταξί που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη (video)

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη, με τον ιδιοκτήτη να αναζητεί και τον άνθρωπο που το εκμεταλλεύεται, αλλά και το ίδιο το όχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της Κυριακής ο οδηγός του ταξί σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής, παρά το γεγονός ότι είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη που του νοικιάζει το όχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο οδηγός του ταξί δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο μάλιστα και οι συγγενείς του, δεν απαντούν στα τηλέφωνα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Σωματείο Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο ΕΡΜΗΣ» και πλέον, αναζητείται από όλες τις αρμόδιες αρχές. «Τον ψάχνουμε, τον αναζητούμε. Ελπίζουμε να μη συνέβη κάτι κακό και να είναι μια απλή διένεξη μεταξύ οδηγού και ιδιοκτήτη, είναι κάτι που ως φαινόμενο, παρατηρούμε συχνά», ανέφερε στο ThessToday.gr ο πρόεδρος του Σωματείου, Κλήμης Λεοντιάδης.

«Έχουν χαθεί τελείως τα ίχνη του»

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ το σήμα για την εξαφάνιση του οδηγού εκπέμπουν και όλα τα ραδιοδίκτυα των συναδέλφων του. «Χρησιμοποιούμε κάθε μέσο ώστε να τον εντοπίσουμε. Ελπίζουμε για το καλύτερο, όμως έχουν χαθεί τελείως τα ίχνη του», σημείωσε ο κ. Λεοντιάδης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του ταξί αναζήτησε τον οδηγό ακόμη και στο σπίτι του, όμως δεν ήταν ούτε εκεί, όπως φυσικά και το όχημα.

Πηγή: thesstoday.gr

To Top