Θυμήθηκε πως πρέπει να κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, ανακοινώνει τον Κώτσιρα

Την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο 28χρονος διεθνής μπακ του Αστέρα Τρίπολης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου, έχοντας μάλιστα και την συγκατάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πια στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, για ένα ποσό που δεν θα υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ, ενώ στην όλη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί ως αντάλλαγμα κι ένας απ’ τους “μικρούς” της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, με τον Κώτσιρα να περιμένει την τελική ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με αποδοχές που θα φτάνουν λίγο πάνω απ’ τις 150.000 ευρώ το χρόνο.

Αν και οι αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών ήταν σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή ρότας και ο Κώτσιρας θα είναι αυτός που θα ανοίξει το χορό των μεταγραφών για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

To Top