Θυμήθηκε τα χρόνια στη Ρίβερ Πλέιτ ο Ιτούρμπε

Ο Χουάν Ιτούρμπε θυμήθηκε τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Ρίβερ Πλέιτ με δηλώσεις του στο ESPN, με το δημοσίευμα να στέκεται και στη μετακόμιση του Παραγουανού εξτρέμ στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον Άρη, εκεί όπου πλέον έχει ως προπονητή τον Χερμάν Μπούργος.

«Ήμουν στο Πόρτο και οι διοικούντες δεν ήθελαν να επιστρέψω στη Νότια Αμερική, αλλά όταν ήρθε η κλήση της Ρίβερ, ήθελα να φύγω με κάθε κόστος, έπρεπε να παλέψω με τον μισό κόσμο στην Πορτογαλία για να με αφήσουν» , είπε ο μεσοεπιθετικός του Άρη.

Αν και έπαιξε μόνο ένα εξάμηνο στη Núñez, για τον Ιτούρμπε ήταν μια μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία, καθώς όπως τονίζει: « Ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές που έκανα στην καριέρα μου, το να παίξω στη Ρίβερ μου έδωσε τα πάντα, μου άνοιξε ένα πολύ μεγάλο παράθυρο γιατί είχα ένα πολύ καλό. Ο Ραμόν και ο γιος του ήταν εκεί και με γνώριζαν ήδη και με βοήθησαν πολύ. Είχαμε ένα υπέροχο πρωτάθλημα, παρόλο που το κέρδισε η Νιούελς. Παίρνω πολύ καλά πράγματα μαζί μου και ήταν πολύ καλό για μένα, το να παίζω στη Ρίβερ ήταν κάτι μοναδικό και που όλοι θα ήθελαν να έχουν στην καριέρα τους ».

To Top