Θυμήθηκε τις νίκες ο Ατρόμητος (1-0) τον Λεβαδειακό

Έπειτα από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες και μία ήττα 2-1 στον Βόλο), ο Ατρόμητος επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League και διατήρησε «ζωντανές» τις μαθηματικές ελπίδες του για να προλάβει το «τρένο» της 6ης θέσης και τη ζώνη των play off.

Εν αναμονή πάντα και της εκδίκασης -την Τετάρτη (22/2)- της έφεσης που κατέθεσε η ΑΕΚ για την τύχη του μεταξύ τους αγώνα (21η αγωνιστική), η ομάδα του Περιστερίου έφτασε στη νίκη χάρις στο γκολ του Ροτάριου, ενώ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες μετά το 70′, για να απλοποιήσει τα πράγματα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Λεβαδειακός, λόγω της αποβολής του Βήχου με δεύτερη κίτρινη στο 58’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (60’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (50’ λ.τρ. Κιάρτανσον).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Μεχία (46’ Σκβάρκα. 61’ Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80’ Σακό), Γιαννιώτας (72’ Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγεφ.
*Στο φινάλε της προθέρμανσης των δύο ομάδων,  ο Λούα Λούα αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολή. Τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Γιαννιώτας και στην αποστολή ο Κσβάρκα.

To Top