“Θυσιάζει” Κιρούς για έμπειρο φόργουορντ

Η διοίκηση της ΚΑΕ δεν πρόκειται να παρεκκλίνει της οικονομικής πολιτικής της και το αποδεικνύει στην πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για να αποκτηθεί κι άλλος σμολ φόργουορντ, οι κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωση δανεισμού του Σέρτζιο Κιρούς, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για να έρθει ένας πιο έμπειρος παίκτης σε αυτή τη θέση.

Μετά από συζήτηση των διοικούντων με την τεχνική ηγεσία αποφασίστηκε πως είναι προτιμότερο να μην ξεφύγει το μπάτζετ από αυτό που έχει καθοριστεί και πως αυτό είναι που προέχει τη δεδομένη χρονική περίοδο. Οι κίτρινοι θα ήθελαν έναν έμπειρο σμολ φόργουορντ, όμως για να αποκτηθεί αυτός θα πρέπει να “θυσιαστεί” ένας παίκτης και αυτός θα είναι ο Κιρούς. Δεν πρόκειται να τον αφήσει ο Άρης ελεύθερο, αλλά θα προσπαθήσει να βρει ομάδα να τον δώσει δανεικό για έναν χρόνο, ώστε την θέση του να πάρει παίκτης πιο ποιοτικός και πιο έμπειρος.

Εδώ και μέρες έχει καταγραφεί το ενδιαφέρον του Άρη για τον Δημήτρη Τσαλδάρη και δεν αποκλείεται αυτή η απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να γίνεται με στόχο να αποκτηθεί ο Έλληνας παίκτης, που είναι σαφώς μια πιο αξιόπιστη λύση από τον Κιρούς.

Βέβαια, όλα αυτά είναι ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για τον Κιρούς και να αποδεχτεί την πρόταση ο Τσαλδάρης ή όποιος παίκτης επιλεγεί για την θέση “3”.

Πάντως το δεδομένο είναι ότι ο Άρης θα πάει στην Αγία Πετρούπολη την επόμενη βδομάδα για το τουρνουά της Σπαρτάκ με το υπάρχον ρόστερ.

To Top