Θύμισε τον παλιό καλό Νέιμαρ

O Νεϊμάρ ξεκίνησε το νέο στάδιο στην καριέρα του. Το έκανε χθες το βράδυ στο στάδιο «Prince Faisal bin Fahd» στο Ριάντ, όταν αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Μίκαελ κάνοντας ντεμπούτο στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, με την Αλ Χιλάλ.

Η νέα του ομάδα ανέκτησε το προβάδισμα της Pro League Σαουδικής Αραβίας, κερδίζοντας την Αλ Ριάντ (6-1), την έκτη αγωνιστική, στην οποία ο Βέλγος Γιανίκ Καράσκο, πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, έκανε επίσης το ντεμπούτο του με την Αλ Σαμπάμπ.

Η Αλ Χιλάλ, στην οποία αγωνίζονται οι Μπόνο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ρούμπεν Νέβες, Μάλκομ και Αλεξάντερ Μίτροβιτς, είχε…πέσει προσωρινά από την κορυφή της διοργάνωσης από την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά, η οποία αγωνίστηκε την Πέμπτη.

Ο Βραζιλιάνος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό. Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους είχε ήδη «καθαρίσει» το ματς, αλλά η παρουσία του ξεσήκωσε την κερκίδα και την ομάδα του, δίνοντας μάλιστα την ασίστ στο Μάλκομ για το 4-0.
Στο 30’ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γιασίρ Αλ Σαχράνι σκόραρε το δεύτερο. Με τον Νεϊμάρ στο γήπεδο, ο Νάσερ Αλ Ντάουσαρι σημείωσε το τρίτο (68’) και το πέμπτο (87’ πέναλτι), και το έκτο στις καθυστερήσεις.
Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Αλί Αλ Ζακάν στο 90+6.

To Top