ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιακωβίδου στο PRESSARIS: «Ικανοποιημένες με το ‘3 στα 3’. Με την ίδια συγκέντρωση κόντρα στον Πορφύρα»

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου ήρθε το καλοκαίρι στον Άρη από την Ελπίδα Αμπελοκήπων και έχει συμβάλλει και η ίδια το δικό της λιθαράκι στην πολύ καλή πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα της Α1.

Η ίδια μίλησε στο PRESSARIS για το «3 στα 3» των κοριτσιών του Δημήτρη Σολκίδη, αλλά και για το ματς με τον Πορφύρα στην Αθήνα, που ακολουθεί.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με την πορεία μας μέχρι στιγμής. Βέβαια, είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: «Ακόμα προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα. Όμως, το ‘3 στα 3΄είναι οπωσδήποτε ενθαρρυντικό».

Επίσης, αναφερθείσα στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής την προσεχή Κυριακή είχε να πει: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Πορφύρα. Ωστόσο, και αυτές όπως και εμείς, έχουμε τον ενθουσιασμό και θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι», ενώ ερωτηθείσα για το πού θα κριθεί, επεσήμανε: «Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να μείνουμε συγκεντρωμένες καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

To Top