ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ιατρικές εξετάσεις για τους παίκτες του Άρη (photos)

Ημέρα ιατρικών εξετάσεων ήταν η σημερινή για το πρώτο γκρουπ των παικτών του Άρη, στο μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Το πρώτο γκρουπ των παικτών του Άρη υποβλήθηκε σήμερα (17/08) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Νοά Χόρκλερ, Σέβεζ Γκούντγουιν, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Όμηρος Νετζήπογλου και Γιάννης Σιδηροηλίας υποβλήθηκαν σε καρδιολογικό και αιματολογικό έλεγχο. Από την ίδια διαδικασία θα περάσουν αύριο Πέμπτη (18/08) οι Τζος Χάγκινς και Βασίλης Τολιόπουλος.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ιατρικές εξετάσεις για τους παίκτες του Άρη, πρώτη προπόνηση σήμερα στο Παλέ (photos)

Μετά το τεστ κορωνοϊού και τον εργομετρικό έλεγχο, οι παίκτες του Άρη υποβλήθηκαν σήμερα ανά γκρουπ σε ιατρικές εξετάσεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν και σήμερα (27/08), ανά γκρουπ, οι παίκτες του Άρη στην κλινική «Άγιος Λουκάς», που θα είναι και φέτος στο πλευρό της ομάδας μας.

Υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Νίκου Κουκουλιά, οι «κίτρινοι» πέρασαν από τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, ενόψει της πρώτης προπόνησης της ομάδας για τη νέα σεζόν, που έχει οριστεί για σήμερα (27/08) το απόγευμα.

Αύριο (28/08), θα συνεχιστούν οι ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των εργομετρικών για τους παρόντες παίκτες”.

To Top