ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ιατρικές εξετάσεις για το παιδικό-εφηβικό του Άρη και προπόνηση στο «Μάκης Νάτσης» (photos)

Σε ιατρικές εξετάσεις υπεβλήθησαν οι παίκτες του παιδικού και του εφηβικού τμήματος μπάσκετ του Άρη και στη συνέχεια προπονήθηκαν στο «Μάκης Νάτσης».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ακαδημίας μπάσκετ του Άρη: «Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν χθες οι αθλητές του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Αρη. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν δωρεάν στο γήπεδο “Μάκης Νάτσης” από τον γενικό γιατρό και συνεργάτη της ακαδημίας, Γεράσιμο Φωτιάδη.

Από εξετάσεις πέρασαν επίσης και ο υπεύθυνος από τη διοίκηση, Γιώργος Σίδηροηλίας, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου και ο προπονητής του εφηβικού τμήματος, Τάσος Κουγιουμτζίδης.

Η Ακαδημία μπάσκετ του Αρη έχοντας ως προτεραιότητα, όλες αυτές τις ημέρες, την υγεία των αθλητών της αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας, ακολούθησε με αυστηρότητα τις υποδείξεις των ειδικών χωρίς να παρεκκλίνει από αυτές.

Μετά το τέλος των ιατρικών εξετάσεων έγινε σχετική ενημέρωση για τη νέα πραγματικότητα που ισχύει για τους αθλητές που έχουν τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με το αυστηρό πρωτόκολλο που ισχύει για τις προπονήσεις, πραγματοποιήθηκε προπόνηση στην οποία συμμετείχαν αθλητές του εφηβικού τμήματος.

To Top