Ιατρική επιτροπή UEFA: «Είναι δυνατό να προγραμματιστεί η επανεκκίνηση των αγώνων»

Ο πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της UEFA, Τιμ Μάγιερ, αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση των αγώνων και πως μπορεί να γίνει… restart στις διοργανώσεις.

Την πεποίθησή του πως εφόσον υπάρχουν τα κατάλληλα πρωτόκολλα και εφαρμοστούν από τις Λίγκες και τις ομάδες, μπορεί να επανεκκινήσουν οι αγώνες εξάφρασε μέσω δήλωσής του ο πρόεδρος της ιατρικής επιτροπή της UEFA, Τιμ Μάγιερ.

«Κατά τη συζήτηση επιστροφής στο ποδόσφαιρο, στο τοπ επίπεδο, η υγεία των παικτών και όλων όσων εμπλέκονται σε αυτό και στους αγώνες είναι υψίστης σημασίας. Όλοι οι ποδοσφαιρικοί οργανισμοί που σχεδιάζουν την επανεκκίνηση των αγώνων τους, θα παράγουν ολοκληρωμένα πρωτόκολλα που υπαγορεύουν υγειονομικές και επιχειρησιακές συνθήκες διασφαλίζοντας ότι προστατεύεται η υγεία όσων εμπλέκονται στα παιχνίδια και διατηρείται η ακεραιότητα της δημόσιας πολιτικής.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με πλήρη σεβασμό της τοπικής νομοθεσίας, είναι σίγουρα δυνατό να προγραμματιστεί η επανεκκίνηση των αγώνων που θα ανασταλούν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-20», δήλωσε.

To Top