Ιβάνοβιτς για Nick Galis Cup: “Ο Γκάλης είναι από τους μεγαλύτερους αθλητές που εμφανίστηκαν στα γήπεδα!”

Όλος ο κόσμος ξέρει τι εστί Νίκος Γκάλης. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όμως, δικαιούται να πει… μια κουβέντα παραπάνω, αφού ήταν αντίπαλος του «Νικ» στις μεγάλες κόντρες του Άρη με τη Γιουγκοπλάστικα. Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε ο 57χρονος Μαυροβούνιος κόουτς να ξανασυναντήσει τον Γκάλη, υπό διαφορετικές συνθήκες.

Ο Ιβάνοβιτς, ως κόουτς του Παναθηναϊκού, θα τιμήσει τον μεγαλύτερο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών με την παρουσία του στο «Nick Galis Cup», το οποίο θα λάβει χώρα στο «Nick Galis Hall» στις 20-21/9, με τη συμμετοχή των Άρη, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ.

«Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που εμφανίστηκαν στα γήπεδα» σχολίασε στο arisbc.gr ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. «Όσοι τον έχουμε ζήσει στην περίοδο που αγωνιζόταν, μπορούμε να το βεβαιώσουμε αυτό. Οπότε είναι μεγάλη η χαρά μας που θα αγωνιστούμε σ’ ένα τουρνουά το οποίο φέρει την ονομασία και γίνεται προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη».

Το υψηλό επίπεδο του τουρνουά αναμένεται να βοηθήσει (και) τον Παναθηναϊκό στην προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. «Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που ασφαλώς θα μας βοηθήσει στην συνέχεια της προετοιμασίας μας. Η παρουσία ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπάνβιτ και ο διοργανωτής Άρης, φανερώνει τη δυναμική και το υψηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης», τόνισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

To Top