Ιγκλέσιας: “Δεν ήταν εύκολο με τον Άρη, είχαμε και τύχη…”

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, μίλησε για την καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, για τον αποκλεισμό από το Europa League αλλά και για τις ομοιότητες της περσινής με την φετινή Σούπερ Λίγκα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

-Νίκη για τον Ατρόμητο. Ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε. Ο Άρης δεν σας κόντραρε πολύ…

«Ο Άρης είναι μια νέα ομάδα που ψάχνει τα πατήματά της. Δεν ήταν εύκολο. Εμείς παίξαμε καλά και είχαμε την τύχη να σκοράρουμε σχετικά νωρίς . Έτσι μας έφυγε και το άγχος»

-Τον αποκλεισμό από την Αλκμααρ τον ξεπεράσατε;

«Μείναμε έξω στις λεπτομέρειες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέμα λεπτομερειών. Μας πόνεσε ο τρόπος που μείναμε έξω, αλλά συνεχίζουμε. Δεν τελείωσε η χρονιά. Τώρα αρχίζει. Τουλάχιστον δείξαμε ότι μπορούμε πολλά πράγματα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι του Ατρομήτου για φέτος;

«Αυτοί που είναι κάθε χρόνο. Να μπούμε στα πλεϊ οφ και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο. Θέλουμε να παίζουμε καλή μπάλα και να συνεχίσουμε στον καλό δρόμο που έχει μπει η ομάδα».

-Έχετε αλλάξει σε σχέση με πέρυσι;

«Ο προπονητής είναι ο ίδιος, το σύστημα είναι πάνω κάτω το ίδιο. Έχουν έρθει νέοι παίκτες και προσπαθούμε όλοι μαζί να γίνουμε καλή ομάδα. Παίξαμε καλά στα πρώτα ματς, αλλά δεν είχαν έρθει και τα αποτελέσματα. Τώρα ήρθαν και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε σε υψηλό επίπεδο».

-Πως σου φαίνεται το φετινό πρωτάθλημα;

«Ακόμη είναι νωρίς, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι. Λείπει ως όνομα και οντότητα η ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Πρέπει να ματώνεις για να κερδίζεις κάθε ματς. Αυτό φάνηκε και στα πρώτα παιχνίδια».

-Ο δικός σου στόχος για φέτος;

«Να είμαι υγιής, να παίζω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μακάρι να μείνω για χρόνια ακόμη στην Ελλάδα. Περνάω καλά εδώ εγώ και η οικογένεια μου».

-Η κρίση σας έχει επηρεάσει. Την έζησες και στην Αργεντινή…

«Είναι δύσκολα και αυτό φαίνεται. Η Αργεντινή ακόμη δεν την έχει ξεπεράσει. Θέλει υπομονή και ελπίδα ότι όλα κάποια στιγμή θα αλλάξουν προς το καλύτερο…».

To Top