ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιδέες και σκέψεις επί τάπητος για την σωστή διαχείριση του αγωνιστικού παζλ

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες τους βρίσκονται σε έναν γόνιμο διάλογο για τους συνδυασμούς παικτών σε περιφέρεια και ρακέτα, για ξένους, Έλληνες ή κοινοτικούς και προσπαθούν να διαμορφώσουν στο μυαλό τους ποιοι συνδυασμοί θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι πλέον δεν υπάρχει Ντομινίκ Γουότερς, έστω κι αν ακόμα δεν έχουν γίνει νέες επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας, όμως ο Άρης ήδη αναζητά πλέι μέικερ στην αμερικανική και κοινοτική αγορά. Άλλωστε δεν μπορεί να ερμηνευθεί διαφορετικά και η απόφαση του Γουότερς να αλλάξει μάνατζερ, ο οποίος μπορεί να διαπραγματευτεί για τον Αμερικανό με όλες τις ομάδες εκτός του Άρη.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να ταιριάξουν σωστά τα κομμάτια του παζλ. Καλοί παίκτες υπάρχουν πολλοί στα χρήματα που διαθέτει ο Άρης, δεν είναι όμως όλοι κατάλληλοι. Πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται σε συγκεκριμένες θέσεις, να ταιριάζουν τα αγωνιστικά (και όχι μόνο) χαρακτηριστικά τους και εκεί αρχίζει και γίνεται πιο περίπλοκο το θέμα για το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση.

Βιασύνη δεν υπάρχει, οι συζητήσεις είναι συνεχείς και με αυτούς για τους οποίους υπάρχει πρόθεση ανανέωσης και με αυτούς που είναι μεταγραφικοί στόχοι και υπάρχει πίστη ότι στο τέλος οι κίτρινοι θα κάνουν αυτό ακριβώς που έχουν στο μυαλό τους.

To Top