ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ιδιαίτερα» Πλαβούκου σε Σιαμπάνη και η δικαίωση από τον 21χρονο τερματοφύλακα

Ένας από τους παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις από το χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού δικαιώνοντας τους ανθρώπους του Άρη.

Κουέστα και Μπουσέ ήταν ανενεργοί και εκτός αποστολής και έτσι ο 21χρονος τερματοφύλακας κλήθηκε να υπερασπιστεί τα γκολποστ του Άρη. Και το έκανε με επιτυχία απομακρύνοντας σε τουλάχιστον δύο φάσεις τον κίνδυνο που δημιούργησαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σιαμπάνης, γνωρίζοντας πως θα είναι βασικός, δούλεψε όλη την εβδομάδα με τον Γιάννη Πλαβούκο (προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη), με τον δεύτερο να τον προετοιμάζει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

«Αυτή είναι η ευκαιρία σου, ήρθε ή ώρα να δείξεις το ταλέντο σου και ποιος είσαι» του είπε μεταξύ άλλων ο Πλαβούκος, ο οποίος έκανε «ιδιαίτερα» στον Σιαμπάνη για το πώς να διαχειριστεί την όποια πίεση και άγχος που θα είχε, ενώ παράλληλα του είπε πώς να φωνάζει και να κατευθύνει τους αμυντικούς.

Στο τέλος, ο νεαρός γκολκίπερ δικαίωσε και με το παραπάνω τον Πλαβούκο, αλλά και τον Άκη Μάντζιο που τον πίστεψε και του έδωσε αυτή την ευκαιρία, η οποία μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

To Top