ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ιδιαίτερα” σε Στεφάνοβιτς…

Η μεσοεπιθετική λειτουργία του Άρη στο α΄ημίχρονο, κόντρα στον Παναιγάλειο, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Αντιθέτως, ήταν υποτονική, δίχως φρεσκάδα και ουσιαστικές επιλογές…

Ο Δημήτρης Σπανός εντόπισε τον αδύναμο “κρίκο” και αναζητά τρόπους, προκειμένου να τον βελτιώσει, καθώς του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο λόγος για τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει το καλό του πρόσωπο. Αυτό για το οποίο, εξασφάλισε μία θέση στο ρόστερ του Άρη. Ο Σέρβος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όμως τα αντίπαλα μαρκαρίσματα είναι τέτοια, που τον εγκλωβίζουν, στερώντας του την ευκαιρία να προσφέρει, αλλά κυρίως να κρατήσει το καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως με τον Παναιγιάλειο, αναγκαζόταν να γυρίσει πολύ πίσω για να πάρει τη μπάλα, ενώ καμία μπαλιά δεν έφτασε με άνεση στα πόδια του, ώστε και ο ίδιος να έχει ελάχιστο χρόνο σκέψης.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Δημήτρης Σπανός θα ψάξει τρόπους για να πετύχει την βελτίωσή του, άλλωστε, ήδη έχουν ξεκινήσει τα “ιδιαίτερα”, προκειμένου να βρει τα πατήματά του και να προσφέρει όλα όσα μπορεί στην ομάδα.

Επί της ουσίας, οδηγίες για το πως θα κινείται εντός γηπέδου, πως θα γεμίζει και ο ίδιος το αντίπαλο “κουτί” και φυσικά, πως θέλει να μοιράζει το παιχνίδι στα άκρα ή από τον άξονα με κάθετες μπαλιές.

To Top