ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιδιαίτερη προσοχή στις ακαδημίες, καθημερινά παρόντες οι “μικροί” στις προπονήσεις του Ένινγκ!

Ο Άγγελος Χαριστέας “ποντάρει” πολλά στις ακαδημίες του Άρη και ένας λόγος που επέλεξε τον Μίχαελ Ένινγκ τον περασμένο Οκτώβριο για τον πάγκο της ομάδας, ήταν η ευχέρειά του να δουλεύει με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και να πετυχαίνει την εξέλιξή τους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η φετινή πορεία της Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι! Πέρα από την εξαιρετική δουλειά του κόουτς, Κώστα Καζανά, η συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, τους “γεμίζει” με σημαντικές εμπειρίες, αλλά και τους βελτιώνει ποδοσφαιρικά.

Ο Γερμανός έχει ζητήσει από τον Τόλη Τερζή που έχει μία καλύτερη εικόνα των νεαρών παικτών να επιλέγει ποιοι θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα, ώστε, να αποκτήσει μία καλύτερη εικόνα και γι αυτούς.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως με την πρώτη ομάδα έφτασαν να προπονούνται μέχρι και… εννέα ποδοσφαιριστές, από Κ19 και Κ17!

Δίχως φυσικά αυτό να σημαίνει πως όλοι θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, όπως έγινε με τον Παναγιώτη Σενγκέργκη και τον Χρήστο Μαρμαρίδη (του οποίου το θέμα με τα τροφεία της πρώην ομάδας του θα λυθεί άμεσα και θα υπογράψει σύντομα επαγγελματικό συμβόλαιο).

Υπενθυμίζουμε, πως η Κ19 του Άρη είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Super League με 35 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός.

 

 

To Top