Ιδιωτικό συμφωνητικό Άρη – Μήτογλου για τo πενταετές συμβόλαιο

Ο Κώστας Μήτογλου ανήκει από χθες και επίσημα στον Άρη, ωστόσο επαγγελματίας δεν μπορεί να είναι ακόμα καθώς δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια. Το συμβόλαιο που υπέγραψε διάρκειας πέντε ετών ουσιαστικά θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη περίοδο, όταν και ο 17χρονος φόργουορντ θα ενηλικιωθεί.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Μήτογλου και η οικογένειά του υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Άρη, στο οποίο αναφέρεται πως ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων φόργουορντ αμέσως μετά την ενηλικίωσή του, στις 11 Ιουνίου 2014, θα ανήκει ως επαγγελματίας στους κίτρινους και τότε θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι σε κάθε περίπτωση η νομοθεσία στην Ελλάδα ευνοεί 100% τον παίκτη σε αυτή την ηλικία και τα ιδιωτικά συμφωνητικά δεν αναγνωρίζονται από τα δικαστήρια, αλλά δεν υπήρχε και άλλος τρόπος για να είναι πιο κατοχυρωμένος ο σύλλογος. Πάντως, ο Μήτογλου σκέφτεται πώς θα κάνει καριέρα στον Άρη και τίποτα άλλο και πώς θα μπορέσει από φέτος ακόμα να μπει στο rotation του Βαγγέλη Αγγέλου.

Είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει πολύ και την προσπάθεια του εφηβικού τμήματος, αφού είναι γεννημένος το 1996 και έχει το δικαίωμα να παίξει και εκεί.

 

To Top