Ιδού η νέα κάρτα μελών της Κοινωνίας (photos)

Η νέα κάρτα μέλους για το 2013, όπως ψηφίσθηκε μεταξύ των φιλάθλων του Άρη είναι ήδη στον… αέρα!

Όπως ανακοίνωσε η ΚΜΑ:

“Η κάρτα μέλους για το 2013, όπως ψηφίσθηκε μεταξύ 650 περίπου Αρειανών στην ιστοσελίδα μας (www.arismembers.gr), στην επίσημη σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/arismembers.gr) και στο twitter (www.twitter.com/ARISmembers), είναι:

Οι κάρτες μέλους θα είναι έτοιμες προς διάθεση από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιούνται κανονικά εγγραφές και ανανεώσεις για το 2013 (κόστος 50€), στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (Κλ. Βικελίδης) καθημερινά 10:00-21:00 και πριν τους εντός έδρας αγώνες, αλλά και μέσω τράπεζας ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες -> κάντε κλικ εδώ (μετάβαση στην ιστοσελίδα μας) <- ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310323160 και στο [email protected].

Το 2013 ξεκινάει για τον ΑΡΗ με κρίσιμες μάχες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Θεός του Πολέμου θα καταφέρει να τις κερδίσει μόνο με τη δική σου συνδρομή. Η δύναμη του ΑΡΗ εξαρτάται από τα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και η επιτυχία των στόχων, αγωνιστικών και μη, για το 2013 απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας”.

To Top