Ιδού οι τρεις ηθικοί αυτουργοί που άναψαν το φυτίλι της οργής!

Τρεις είναι οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων. Τρεις θεωρητικά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, άναψαν το φυτίλι της οργής και φτάσαμε στις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μετά τον αγώνα.

Ο πρώτος ένας ποδοσφαιριστής με πρότερο… “μη έντιμο βίο” (όλοι θυμούνται τις αλητείες του στον αγώνα κυπέλλου πέρσι με τον Ατρόμητο), ο Γιάννης Σκόνδρας έβαλε μπουρλότο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά του με τις χειρονομίες και τις γκριμάτσες του, ήταν σε άκρως προκλητικό επίπεδο.

Ο δεύτερος ήταν ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος έφτυσε μετά το γκολ τον Σάκη Κανούλα και προκάλεσε με τις χειρονομίες. Και ο τρίτος και μη εξαιρετέος ο Στάθης Ταυλαρίδης με την προκλητική συμπεριφορά του στον αγώνα, αλλά και την επίθεση στον Γιαννιώτα μετά τον αγώνα.

Σίγουρα ο Άρης έχει τα δικά του τεράστια προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράφονται τέτοιες συμπεριφορές.

Περιμένουμε από τον αθλητικό δικαστή να τους… συμμαζέψει, αλλά κι από τη διοίκηση του… Ευρωπαίου Ατρόμητου, να τους επαναφέρουν στην τάξη!

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ από τα γεγονότα που έγιναν μετά τον αγώνα Άρης-Ατρόμητος

To Top