ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιδού τα έγγραφα της ΕΠΟ που επικύρωσαν την δικαίωση του Άρη- Και επίσημα βγήκαν τα δελτία στους τέσσερις (photos)

Και τυπικά δόθηκε τέλος στο θέμα των δελτίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών του Άρη, μετά τη δικαίωση των κιτρινόμαυρων στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Η Ελληνική ομοσπονδία με έγγραφό της ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης για την… επικύρωση της δικαίωσής της.

Όπως είναι ήδη γνωστό, με ψήφους 3-0 δικαιώθηκε ο Άρης στο Διαιτητικό Δικαστήριο και έτσι ο  Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Ρόβα, Ανδρέα Τάτο, Νίκο Τσουμάνη και Λάζαρο Χαριτωνίδη. Πρωτοβάθμια οι «κίτρινοι» είδαν την ΕΙΜ να μην εγκρίνει την έκδοση των δελτίων τους, όμως σε δεύτερο βαθμό τα δεδομένα άλλαξαν.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 28-9-2016 έλαβε την παρακάτω απόφαση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 8/28.9.2016: Δικάζει κατ΄ αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 22-9-2016 έφεση των εκκαλούντων  ποδοσφαιριστών Βασιλείου Ρόβα, Ανδρέα Τάτου, Νικολάου Τσουμάνη και Λάζαρου Χαριτωνίδη και την από 22-09-2016 πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (Π.Σ.Α.Π.)».

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ΄ αριθμ. 139/14-09-2016 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Μ.) της Ε.Π.Ο. Δέχεται τις από 8-9-2016 αιτήσεις μεταβολών των εκκαλούντων ως ανέργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών επί σκοπώ εγγραφής των στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα:

deltia2 deltia3

 

To Top