Ιερολοχίτες: «Απαγορεύονται οι απαγορεύσεις»

Ανακοίνωση με μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες που αφορά την απαγόρευση των μετακινήσεων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη έγραψαν:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

Είμαστε οπαδοί του Θεού του Πολέμου και η θέση μας κάθε Κυριακή είναι σε ένα πέταλο σε όποια πόλη αγωνίζεται.

Κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να υποστηρίζουμε την ομάδα μας. Το ποδόσφαιρο εξάλλου είναι λαϊκό άθλημα και πρέπει να παίζεται σε γεμάτα γήπεδα με οπαδούς όλων των ομάδων, και όχι μπροστά σε 287 άτομα.

Κανένα “μέσο του ΑΡΗ” δεν έχει το δικαίωμα να αποτρέπει τον κόσμο του ΑΡΗ από το να ταξιδέψει για να βρεθεί στο πλευρό του.

Καμία αστυνομία, όσα μέτρα κι αν πάρει, όσα δακρυγόνα και να ρίξει, δεν μπορεί να σταματήσει την τρέλα και τη θέλησή μας όταν είμαστε αποφασισμένοι.

Κανένας ψευτονταής, πρώην κατάδικος για στημένους αγώνες, που τριγυρνάει με μπράβους, δημιουργεί και καταστρέφει ομάδες, τραμπουκίζει και συκοφαντεί ακόμα και τοπικές κοινότητες σε χωριά που αγωνίζονται για την ελεύθερη πρόσβαση στο νερό των πηγών τους, και γενικότερα αντιπροσωπεύει ό,τι χειρότερο υπάρχει στην κοινωνία μας, δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να κουνήσει το δάχτυλο στο λαό του ΑΡΗ.

Κι αν θέλουν οι αρδ να κάνουν ρεπορτάζ, αν θέλουν να μιλήσουν για βία, καλό θα ήταν να μιλήσουν πρώτα για το πώς κάποιοι στερούν σε ανθρώπους το δικαίωμα να ταξιδεύουν ή να μπουν σ’ένα γήπεδο, να μιλήσουν για τα χημικά που έριξαν οι μπάτσοι έξω και μέσα από το γήπεδο (δίπλα από μικρά παιδιά), και να σταματήσουν να αναπαράγουν μόνο ό,τι συμφέρει τα αφεντικά τους ή ό,τι τους δίνει περισσότερα κλικ.

Τέλος, είτε η παέ ενδιαφέρεται για τον κόσμο του ΑΡΗ και θέλει να τον έχει στο πλευρό της είτε όχι, θεωρούμε υποχρέωσή της να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίζει την παρουσία του, τόσο με το να ζητάει και να παίρνει εισιτήρια για όλα τα γήπεδα, όσο και με το να μην είναι απούσα όταν εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας βρίσκονται αποκλεισμένοι από τους μπάτσους έξω από αυτά, τη στιγμή μάλιστα που ο αγώνας έχει αρχίσει.

Μπράβο σε όλα τα αδέρφια που κιτρίνισαν από το πρωί το Βόλο!

Μπράβο στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ για τη διπλάρα!

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑ-ΝΤΟΥ

ΥΓ. Μια πόλη μια ομάδα,
μια Πύδνα και μια Κασσάνδρα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιερολοχίτες: “Απαγορεύονται οι… απαγορεύσεις” (photo)

Με μια χαρακτηριστική φωτογραφία από το Ηράκλειο, πριν τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη, οι Ιερολοχίτες στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των φιλάθλων.

“Απαγορεύονται οι απαγορεύσεις…

Ηράκλειο 2017″ αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική δημοσίευση, μαζί με την παρακάτω φωτογραφία:

To Top