Ιερολοχίτες: “Απολογισμός και επόμενη μέρα”

Οι Ιερολοχίτες με ανάρτηση στο σάιτ τους κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς και μιλούν για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Επιτέλους η μαύρη και μίζερη αυτή χρονιά για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, έλαβε τέλος. Με μεγάλη ανακούφιση, είδαμε όλοι μας, έστω και την τελευταία στιγμή, η ομάδα να βγάζει το μέταλλο και τη νοοτροπία του πολεμιστή, που αρνείται να δεχθεί τη μοίρα που του καθόρισαν άλλοι.

Είδαμε τη χρονιά να σώζεται, και με τη συμβολή όλων μας να αποφεύγονται τα χειρότερα και να αποτρέπεται ένα απαίσιο και βρωμερό σχέδιο που παιζόταν στις πλάτες του ΑΡΗ μας.

Το κομμάτι των οπαδών της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, ενωμένο και συσπειρωμένο όσο ποτέ, απέδειξε ότι είναι το τελευταίο οχυρό άμυνας το τελευταίο ζωντανό κύτταρο αυτού του οργανισμού, που όταν όλα μοιάζουν να έχουν σαπίσει και καταρρεύσει, ξέρει να αφυπνίζεται, να αφουγκράζεται τον κίνδυνο και να μπαίνει μπροστά για την ολική αντεπίθεση.

Ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να πούμε οτι είμαστε χαρούμενοι για την έκβαση αυτής της χρονιάς, καθώς το μεγαλείο αυτού του συλλόγου δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να αισθάνεται όμορφα για το οτι κατάφερε η ομάδα να σωθεί αγωνιστικά και να διασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρ’όλα αυτά, ύστερα απ’όλες τις δυσκολίες, τον πόλεμο τα προβλήματα και τις τρικλοποδιές που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται η ομάδα, μπορούμε τουλάχιστον να είμαστε υπερήφανοι που σταθήκαμε όρθιοι, και μας δίνεται τώρα η ευκαιρία να κάνουμε μια καινούργια αρχή για να βρεθεί ο ΑΡΗΣ εκεί που πραγματικά του αρμόζει.

Ως ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ κάναμε κι εμείς πολλές υπερβάσεις. Μπήκαμε σε χωράφια που ποτέ δε θέλαμε να πατήσουμε, περπατήσαμε σε δρόμους περίεργους και πήραμε αποφάσεις που ούτε τις είχαμε φανταστεί. Όλα αυτά είχαν βέβαια σαν μοναδικό και αποκλειστικό στόχο την αγωνιστική επιβίωση.

Aποδείξαμε ότι προκειμένου να τα καταφέρουμε, πάνω από τον ΑΡΗ δεν βάλαμε ούτε πίκρες του παρελθόντος, ούτε εγωισμούς, ούτε τον ίδιο μας τον σύνδεσμό. Έπρεπε να βγούμε μπροστά με κάθε κόστος, και αυτό κάναμε όλοι οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ μαζί.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ακόμα μέσα σε χιλιάδες προβλήματα που όλοι ξέρουμε ποιοι τα έχουν δημιουργήσει. Για μας, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε πίσω, εκεί που ανήκουμε, στην κερκίδα, πίσω από τα κάγκελα κάθε γηπέδου.

Το μπαλάκι πλέον ανήκει σε αυτούς που θα επιλέξουν να καθορίσουν τις εξελίξεις μέσα από τις διαδικασίες της Λέσχης. Η ανάγκη για αξιοπρέπεια, ανάταση, αφύπνιση, συσπείρωση και κοινό αγώνα θα πρέπει να δοθεί μέσα από τους θεσμούς του ΑΡΗ. Θεσμοί που μέχρι τώρα απέτυχαν σχεδόν πλήρως και παταγωδώς να καλύψουν τις απαιτήσεις και τα όνειρα του γίγαντα λαού μας.

Ελπίζουμε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που μας δίνονται, να την εκμεταλλευτούμε για το καλό του συλλόγου και να μην την πετάξουμε και πάλι στον κάλαθο των αχρήστων. Και η βασικότερη προϋπόθεση γι αυτό είναι ο περιβόητος έλεγχος και η δημοσιοποίηση του πορίσματός του. Θα το φωνάζουμε μέχρι τέλους..!!!
Στα της Λέσχης εμείς θα συμμετέχουμε και πάλι ατομικά, ο καθένας πρεσβεύοντας ότι γουστάρει και θεωρεί καλύτερο για την ομάδα, μακριά από ομαδοποιήσεις, υποσύνολα, μαντριά και τσιφλίκια. Καλούμε τον κόσμο να καταλάβει την κρισιμότητα των καιρών και να απαιτήσει να αρχίσουν να γίνονται όλα όσα δικαιούμαστε και κάποια «σκουπίδια» μας τα στέρησαν, για να κάνουν το κομμάτι τους σε βάρους ολόκληρου του συλλόγου. Τους ξέρουμε πια και μας ξέρουν. Και πάλι τους ευχόμαστε αργό και μαρτυρικό ψόφο… κι αυτούς και όσους από δω και πέρα, βάλουν και πάλι φυτίλια που θα τινάξουν την ανάγκη για συσπείρωση, σοβαρότητα και ενότητα στον αέρα.

Αδέρφια κάναμε όλοι μας τεράστια υπομονή και προσπάθεια τη φετινή χρονιά… Κι αν αυτή τελείωσε αγωνιστικά με αίσιο τρόπο, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.!!! Επιβάλλεται απ’ολους μας, να δείξουμε τώρα, την τεράστια αγάπη μας για το σύλλογο, τώρα που στη Γ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον και την από εδώ και πέρα πορεία της ομάδας μας. Σκεφτείτε απλά συνετά και πάνω απ’όλα ΑΡΕΙΑΝΑ…!!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970”

To Top