Ιερολοχίτες: “Γεμίζουμε τα πούλμαν με μοναδικό στόχο τη νίκη στα Πηγάδια!”

Όπως πολύ σωστά επεσήμαναν και οι Ιερολοχίτες ο Άρης έδειξε χθες πόσο πλασματική είναι η θέση που έχει, αλλά και πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Ξάνθη την επόμενη Κυριακή.

Η ανακοίνωση των Ιερολοχιτών μετά το χθεσινό 5-1 επί του Αστέρα: “Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ έδειξε σήμερα το πόσο μεγάλη ομάδα είναι, και πως θα κάνει το αυτονόητο που όλοι περιμένουμε…

Κάναμε ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο και μένει άλλη μια αγωνιστική στην ξάνθη για να αποδείξουμε το πόσο πλασματική είναι η θέση της ομάδας.

Από σήμερα ξεκινάμε και γεμίζουμε τα πούλμαν με μοναδικό στόχο τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική στα πηγάδια! Ο σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής και την κατάληψη της ξανθούλας.

Μην ελπίζετε σε καμία τυχόν τιμωρία του χανουμιού… Μη ξεχνάμε πως στην Ελλάδα ζούμε και έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν. Γι’αυτό την Κυριακή όλοι στην ξάνθη να στηρίξουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε, να πάρουμε άλλο ένα τρίποντο και από’κει και πέρα ας κόψουν όλοι το λαιμό τους…

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η ομάδα μας δέχεται πόλεμο και αυτό δεν θ’αλλάξει ποτέ.

Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί να την προστατέψουμε και να σπρώξουμε την ομάδα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια…..

ΑΡΗ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει…..!!!!!

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970”

 

To Top