ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιερολοχίτες για ΕΠΟ: “Μην προκαλέσετε τον λαό του Άρη, εφαρμόστε τους κανονισμούς” – Προς διοίκηση: “Κρατήστε τον Άρη αυτόνομο, μακρυά από λυκοφιλίες με ξεφτιλισμένους”

Ξεκάθαρο “διπλό” μήνυμα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις έστειλε ο σύνδεσμος φίλων Άρη, Ιερολοχίτες.

Με την παρακάτω ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι ζητούν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να εφαρμόσει τους κανονισμούς, ενώ ζητούν από την τωρινή διοίκηση να διατηρήσει τον σύλλογο αυτόνομο και μακριά από λυκοφιλίες.

Αναλυτικά:

«Ένα ολόκληρο καλοκαίρι υπομέναμε σιωπηλά τη στιγμή της δικαίωσής της ΟΜΑΔΑΣ μας!! Εδώ και τέσσερις μήνες ολόκληρη η Ελλάδα περιμένει αηδιασμένη να τελειώσετε επιτέλους με τις προσφυγές, τις εφέσεις, τις ενστάσεις, τις επικυρώσεις, τα μαγειρέματα και τις … «ζυμώσεις». Μιλάμε για το μοναδικό πρωτάθλημα στον κόσμο που λίγες ώρες πριν τη σέντρα και ακόμα δεν ξέρετε τι σας γίνετε και ποιος θα παίζει που. Σε κανένα πρωτάθλημα και σε καμία σοβαρή χώρα του κόσμου δεν γίνονται αυτά που συμβαίνουν στο τρισάθλιο και υποβαθμισμένο από τους ίδιους του τους παράγοντες, ελληνικό πρωτάθλημα!

Μάλλον είστε πολύ απασχολημένοι με τα πήγαινε-έλα στην Ευελπίδων, μάλλον δεν βρίσκετε χρόνο καθώς πέσατε με τα μούτρα στην κάθαρση των στημένων αγώνων, την εξιχνίαση των «κοριών», τις πλαστές ενημερότητες, την «επιμόρφωση» των διαιτητών και την ανάδειξη του κάθε χωριού σε ομάδα της Σούπερλιγκ. Γι αυτό προφανώς και κάνατε το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν τα μούτρα σας.

Ένα πράγμα όμως να έχετε πάντα κατά νου: ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον ΑΡΗ, δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει ποτέ. Εφαρμόστε τους κανονισμούς και αφήστε στην άκρη τους μάγειρες και τις κατσαρόλες. Μη διανοηθείτε να προκαλέσετε τον πιο μαχητή, οπαδικό λαό της Βορείου Ελλάδας. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι κάναμε υπομονή με τα καραγκιοζιλίκια σας. Μη τυχόν και ρίξετε τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει την υπομονή μας, μη τυχόν και ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά! Δε θα ανεχτούμε άλλη κοροϊδία και θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για όποιον επιχειρήσει να παίξει με τη νοημοσύνη μας! Ο ΑΡΗΣ είναι η ίδια μας η ζωή και παιχνίδια με τη ζωή μας δε θα παίξει κανείς! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Οτιδήποτε διαφορετικό είναι αιτία και αφορμή ΠΟΛΕΜΟΥ.

Την ίδια ώρα που οι σουρταφερτζήδες της Ευελπίδων ασχολούνται ακόμα ανενόχλητοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Πολιτεία επιδεικνύει απαράμιλλο ζήλο για όσους οπαδούς τέλεσαν το κακούργημα να πανηγυρίσουν ένα γκολ, ανάβοντας πυρσό!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Όσο για τη διοίκηση, πέρα από τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους που επιβάλλει το μέγεθος της ομάδας, η ιστορία αυτού του συλλόγου επιβάλλει να δίνετε και τις εξωαγωνιστικές μάχες διατηρώντας τον ΑΡΗ μας αυτόνομο, ανεξάρτητο και μακρυά από λυκοφιλίες με ξεφτιλισμενους!

To Top